Ingredience:
Kaše:
vařené jáhly
mléko
máslo
jarní cibulka
tvrdý sýr
sůl
Postup:
Jáhly si uvaříme se špetkou soli, abychom je mohly použít třeba i nasladko. Do mixéru dáme jáhly, sůl, teplé mléko, máslo a umichujeme v kaši. Nakonec přidáme nahrubo nastrouhaný sýr a jarní cibulku, lehce promixujeme a máme hotovou zdravou přílohu. Pokud budeme chtít použít jen v makrobiotické kuchyni, tak jednoduše jen vymněníme mléko kravské za rýžové nebo sojové a nepoužijeme sýr.
dětská verze bez uzeného tofu
vypada to pekne,to bych ty jahly mohla vyzkouset :-)
OdpovědětVymazatno jasně a rovnou navař větší množství a ze zbytku si udělejte dezert na odpoledne :D Jo a kaše strašně chutná naší malé princezně :D
Vymazat