Všechny tyhle polévky jsou u nás velmi oblíbené a dá se do nich dát v podstatě jakákoliv zelenina. Vše se rozmixuje, zjemní sojovou smetanou a popřípadě parmezánem.
Ingredience:
kedlubna
cuketa
dýně hokaido
čerstvá petrželová nať
sojová smetana Alpro
špetka muškátového oříšku
parmezán
olivový olej
sušený kuřecí bujón Ramram
Postup:
Všechnu zeleninu nakrájíme na kousky, orestujeme na olivovém oleji, osolíme, zalijeme potřebnou vodou, přidáme trošku sušeného bujónu (ale pozor jen na lehké ochucení, aby se nám neztratila chuť zeleniny) a vaříme do změknutí. Nakonec přidáme trošku parmezánu a petrželovou nať. Vše rozmixujeme přidáme lehce smetany a podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat