neděle 3. února 2013

Zelenina po asijsku

Opět jedno z bezmasých a bezlepkových pokrmů, které jsem si pro vás připravila.

Ingredience:
česnek
cibule
žampiony
brokolice
červená paprika
uzené tofu
rajský protlak
čerstvý zázvor
římský kmín celý
koriandr celý
Teriyaki omáčka (může být i sojová)
zelená kari pasta
jasmínová rýže jako příloha


Postup:
Na oleji osmažíme na proužky pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme stejně pokrájené i tofu a žampiony, koření, Teriyaki, kari pastu a necháme opět dobře prosmažit. Jakmile je tofu a žampiony osmažené přidáme zeleninu a za pár minut protlak. Podlijeme trochou vody, necháme probublat a podáváme s jasmínovou rýží, kterou můžeme posypat vločkami mořské řasy.




Žádné komentáře:

Okomentovat