sobota 12. ledna 2013

Pečená zelenina s tofu

Velmi rychlé a pro zimní období krásně prohřívají jídlo. I dětem moc chutná, ale raději nepodávám ještě tofu.

Ingredience:
dýně Hokaido
mrkev
batáta
česnek
sůl
tofu natural
koření Pašerák

Postup:
Zeleninu nakrájíme na hranolky a vloýíme do zapékací mísy. Osolíme, posypeme kořením Pašerák a česnekem nakrájeným na tenté plátky, pokapeme olivovým olejem a dáme asi na 10min péct. V této fázi jsem přidala rozdrobené tofu natural. Přílohu jsem nyní zvolila Polentové kousky. Vhodné podávat s kvašenou zeleninou. Já ještě neměla nakvašeno, tak jsem přidala zeleninu čerstvou.


po upečení

moje porce

dceřina porce


ukázka jak i malým dětem zdravé jídlo chutná :)


Žádné komentáře:

Okomentovat