čtvrtek 22. srpna 2013

Těstoviny s tofu ricottou

Ve zdravé výživě jsem opět ukořistila novou kuchařku a hned zkusila tenhle výborný oběd.

U tohohle receptu mě nejvíc ohromila svou chutí tofu ricotta a karamelizovaná cibulka.

Nemusí se zapékat, ale dá se jíst hned po promíchání a nebo se dá využít i jako příloha k hlavnímu jídlu.

Ingredience:
vařené rýžové těstoviny
půlka dýně Hokaido
2 cibule
tofu ricotta - viy. recepty
olivový olej
1/4 lžičky muškátového oříšku
pepř
1/4 hrnku kuřecího vývaru

Postup:
Dýni naporcujeme na menší kousky a dáme péct na 170°C. Potom ji rozmixujeme /rozmačkáme na kaši.
Připravíme si karamelizovanou cibuly a to tak, že ji nakrájíme na proužky a zvolna restujeme cca 12min..
Do mísy dáme tofu rocottu vmícháme dýňové pyré, muškátový oríšek, pepř a vývar. Přidáme vařené těstoviny, karamelizovanou cibulku a dáme zapéct na 30min.


Žádné komentáře:

Okomentovat