neděle 20. ledna 2013

Polévka z pečené zeleniny

Včera jsem dělala pečenou zeleninu a nějak jsem neodhadla množství a docela dost jí zbylo. Jenomže jak teď vařím jinak, tak už nejsem zvyklá jídlo vyhazovat, ale opravdu vše nějak zpracovat. Tak jsem vyzkoušela ze zeleniny polévku. Opět jsem byla mile překvapená výsledkem.
Protože v pečené zelenině byla i Hokaido, tak to byla taková "dýňovka".

Takže nic nevyhazujte a zkoušejte jako já co vše se dá z jídla vytvořit za další chuťovku :)

Ingredience:
pečená zelenina (batáty, mrkev, Hokaido s česnekem a cibulí, vše ochucené solí, olejem a pašerákem)
voda
bujón Ramram

Postup:
Zeleninu vložíme do vroucí vody, ochutíme bujónem. Necháme tak 5min povařit a pak vše rozmixujeme.


Žádné komentáře:

Okomentovat