Na veletrhu Biostyl jsem samozřejmě nemohla minout ani stánek s Hraškou. Mám ji ráda, ale pořád nedokážu obalit k dokonalosti :( No chybami se člověk učí, ne? Takže se snad k dokonalosti prokoušu :)
Ale o čem je tenhle recept? O vanilkové Hrašce, která se používá jak na obalování, tak do těst např. místo vajíčka atd.
My vyzkoušeli veletržní variantu s jablkem.
Hraška Vanilka: do palačinek, těsta a nákypů místo vajec. Hraška zlepšuje soudržnost bezlepkových těst.
Ingredience:
jablko
vanilková Hraška
kokosový olej
Postup:
Jablko nakrájíme na menší kousky, které obalíme v sypké směsi Hrašky a až poté obalíme v těstíčku (100g Hrašky s 200ml vody). Smažíme ve vrstvě dobře rozpáleného oleje. Není už potřeba žádný cukr.
Žádné komentáře:
Okomentovat